καλάθι
  ()

Δεν έχετε προϊόντα στο καλάθι αγορών

yourpuzzle

callus 

free2

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Η λίστα σας είναι άδεια!

Η σελίδα της επιχείρησης μας στο facebook όπου μπορείτε να κάνετε like και να μαθαίνετε όλες τις παραλαβές μας, τα νέα μας, τις προσφορές μας και βέβαια τις δημιουργίες σας είναι εδώ.

 
 
epuzzle.gr
facedhm
 
 

Η σελίδα που επίσης μπορείτε να κάνετε like και που έχει αποκλειστικό σκοπό να μοιράζεται τις φωτογραφίες των puzzles που μας στέλνετε, να συζητάμε και να γνωριστούμε μεταξύ μας μέσω των δημιουργιών μας είναι εδώ


 
show me your puzzle
facedhm
 

Περιμένουμε εκτός από τις φωτογραφίες και τα σχόλια σας για κάθε puzzle. Πόσο σας ταλαιπώρησε, με ποιόν το φτιάξατε,που το κρεμάσατε κλπ.

Σημαντικό. Για να ανεβάσετε τα puzzle που φτιάξατε, ΔΕΝ χρειάζεται να τα έχετε αγοράσει από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

 

ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Κατασκευαστής
Έτος κυκλοφορίας
Σχήμα
Φύλο
Τιμή
€ € 
Όλες οι φωτογραφίες που ανεβάζετε, δημοσιεύονται στις Δημιουργίες σας στο www.epuzzle.gr και κοινοποιούνται στις 2 σελίδες μας στο facebook όπου μπορούν να σχολιαστούν και να ξανακοινοποιηθούν από τους φίλους των σελίδων μας. (Δείτε όρους χρήσης παράγραφος 4.2) Στις φωτογραφίες που δεχόμαστε με mail ή με προσωπικό μήνυμα μέσω fb, τοποθετούμε υδατογράφημα με το όνομα του δημιουργού και τον τίτλο του ηλεκτρονικού μας καταστήματος. (Δεν ισχύει για τις φωτογραφίες που γίνονται ανάρτηση στον τοίχο των σελίδων μας στο facebook) Μπορείτε να μας στέλνετε jpg|png|pdf|zip|bmp αρχεία και όχι μεγαλύτερα απο 4 Mb μέ email στο info@epuzzle.gr ή χρησιμοποιώντας το wetranfer.com
1000 χαρακτήρες απομένουν
Προσθήκη αρχείων

facebookyoutubetwitter